Preskoči na glavno vsebino

Nove slikarije in poslikave na les

Včasih z težkim srcem objavim unikate, ki jih snujem z ljubeznijo in dušo.... , ampak sem se le odločila , da vam odkrijem male skrivnosti mojega ateljeja.....Ja , pred enim mesecem sem na *fb* ogledala skoraj *iste*  nakit -uhane,broše, kot jih izdelujem tudi sama.....Bila sem žalostna in potrta in  sem to  tudi zapisala.....Nazaj dobila odgovor...takšen o čisti energiji, o vilinah, pa kdo sploh da  sem.....sicer, vam ne želim   stresati in sejati   mojo slabo voljo....Želim,da se imamo lepo ....,da se imamo radi.....in , želim si lažje prenašti slaba izkustva.....
Dobra stvar  spletnega dnevnika je  tudi , da  se spoznavamo z sorodnimi dušicami , si kaj lepega zapišemo, izmenjamo   misli , se pohvalimo in si stojimo ob strani....

Skratka , to  so  čisto moji obrazi , nakit, ki nastaja že vrsto let...in  si ga lahko ogledate in kupite  v Ika trgovini Ljubljana ali Škofja Loka.....www.trgovina-ika.si
Želim si ,da ostajamo kreativni, ustvarjalni, polni svežine, inovativni.....ne * kradljivci* tujih idej.....Menim , da v naši deželi  umetniki nismo prav dobro zavarovani.....Kaj pravite vi ?

Komentarji

  1. Kako prav imaš.. včasih se mi zdi bolje, da ne bi objavljala svojih idej, zaradi takšnih ''kradljivcev'' (čeprav meni ni vredno krasti, heh, nimamnevemkakihidej).
    Ampak tile tvoji obrazki so uber lepi in nasploh čisto unikatni. ne obupaj, še so pošteni ljudje na svetu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskrena Hvala ,Urška...mi je že lažje pri srcu...:)

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasni in originalni..samo tvoji!

    OdgovoriIzbriši
  4. Meti, imaš prav, da nismo dobro zavarovani. Je pa tudi res, da se sami premalo zavarujemo, ker nam je bolj pomembno ustvajranje in ker sklepamo po sebi - imamo dovolj idej, da jih ne potrebujemo krasti od drugod in to pričakujemo tudi od vseh, ki se imajo za ustvarjalne.

    Objem!

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislim da vem, na katere izdelke misliš, tudi jaz sem takoj pomislila na tvoje obrazke. Glede idej je pa tako, da jaz včasih dobim kje kako idejo, a ker potem običajno nastane nekaj čisto drugačnega in ker delam res samo zase(no, mogoče kdaj kakšno malenkost za koga iz moje družine, prodajala pa svojih izdelkov res nisem nikoli, ker pač delam za hobby), zato ker pač nimam vedno denarja in si želim imeti kaj podobnega in sploh ker vedno povem vsem ki me vprašajo, kje sem dobila idejo, se mi to ne zdi več tak greh. Je pa res, da če mi je kaj res všeč, prej ko slej zberem dovolj denarja za original. In ja, tvojih obrazkov nebi nikoli zamenjala, ker so mi še vedno najbolj pravljični uhančki, kar sem jih videla.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Otvoritev 2 razstav na Šmarni gori

Že kar nekaj let je minilo  odkar smo zadnjič razstavljali na Šmarni gori. Tokrat se bomo predstavili z dvema konceptoma. Anda Perdan in Alenka Ramovš s  čudovitimi slikami v zgornji galeriji in seveda skupini mladih z sončnimi ,energijskimi slikami v spodnji galeriji pod mentorskim vodstvom ment. in slikarke Metke Gosar. Dogodek  se bo udejanjil na kulturni dan 8.02.2020 ob 13.00 uri po zaključku programa Društva Blaž Potočnikove čitalnice. Vabljeni v našo družbo.

Metkin kolaček

Takšna jutra so kot pesem......Zjutraj sem se prebudila srečna,kajti včeraj sem imela prekrasen večer z Bazaartovci,,,,danes sva povabljena na kosilce in jutro je bilo sveže in primerno za peko.....Prilagam vam moj recept,preizkusite ....polno,sočno,sveže in poletno.... 3 jajca 1 skodelica sladkorja(rjavega) 1 skodelica mleka(sojinega ali kokosovega) 2 skodelice moke(riževa,sojina ali koruzna moka) 1 skodelica rožičeve moke 5 žlic olja 5 žlic ruma ali borovničevega likerja 1 pecilni prašek limonina lupinica,kandirano sadje,koščki melone,ingverja,marelic,rozin. Penasto zmešajte rumenjake in sladkor,dodajte mleko,moko,v katero ste pred tem zmešali pecilni prašek,rožičevo moko,olje, rum ali liker in naribano limonino lupinico.Na koncu dodajte sneg treh beljakov.Maso narahlo zmešajte,vlijte v namaščen pekač in jo pecite na 200 stopinj celzija pol ure.Ko je pecivo pečeno,ga posipajte z mletim sladkorjem,jaz pa pripravim čokoladno glazuro in kolač primerno okrasim.Postrežem g

Atelje Duka Piran

Tako sem si zaželela zopet pokukati v atelje , ki mi je tako pri srcu. Žal nisem imela časa , počakati do 18.00 ure , ko bi ponovno odprl svoja *varovana vrata*....Bom imela pa v septembru več časa in sreče....