Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na januar 30, 2011

Prelepa vsebina

Ker občudujem vse vrste hišk in poleg deklic najraje ustvarjam in oblikujem hiške mi je podarila njen unikatni izdelek.....Razveselila sem se in nosila jo bom za posebne priložnosti in jo imela rada......:)

Darilce

včeraj me je za hipec obiskala prijateljica Vesna.....zopet mi je polepšala dan in me razveselila z vsebino darilca.....:)Hvala , Vesna!

Llorona - Eugenia León (Voz)

Lila Downs - La Llorona

Lila Downs - La Sandunga

Paloma Negra

Burn It Blue

Razstava slik in skulptur

UNIKATNA SANJALNICA in ME VI ART likovno društvo vabita  na edinstven in nepozabni dogodek,  skupinsko razstavo  likovnih del in skulptur dne 14.02.2010 ob 18.00 uri v avlo Mercator centra  v Šiški. Skupaj bomo nazdravili Sv. Valentinu in prijateljstvu, uživali ob dobri glasbi violončelista Igorja Švarca, okušali kulinariko Mehiške kuhinje na tamkajšnji terasi in se morda zaljubili v katero izmed umetnin,ki bodo razstavljene v čarobni luči.... Da,razstavo smo namenili umetnici  Fridi Kahlo ki nas je navdušila v dno duše in le delček bo predstavljen v prekrasnem ambientu. Vabljeni vsi ljubljeni in vsi , ki Vam je slikarstvo ljubezen......:) Info: Metka 031 533 280

Frida - Magdalena Carmen Frida Kahlo y Calderon