Preskoči na glavno vsebino

Objave

Prikaz objav, dodanih na januar 6, 2013

Izola

 ....z rokami me je oklenila,me stisnila v objem je plah in glavo je nazaj nagnila in se zazrla mi v obraz.To je ljubezen in je strah,očarati me plaha zna,saj čutim,preden kaj prizna,utripe njenega srca....

Veso

 .....vedno znova se vračam na obisk k meni ljubim ljudem,ki so mi velikokrat stali ob strani....so ljudje,ki mi na ustnicah pričarajo nasmeh,so naravnost čudoviti.....

vse....diši po rogljičkih in kavici.......

stopnice

 ooooo.....kako je super odditi v otroštvo....stopnišča v hostlu tako lepo zvenijo.....tako lepo harmonizirajo in predejo svojo pripovedko.

Izolski dimniki

....vedno znova moj pogled seže vse do dimnikov,ki so prelepi v obmorskih mestecih in različnih oblik in form...ter nam pripovedujejo svojo zgodbo. Takšen pogled pa doživite v čarobnem hostlu Alieti,v starem jedru Izole,natančneje v Dvoriščni ulici 24. info@hostel-alieti.si, tel:++386(0) 51 670 680 www.hostel-alieti.si Hostel je zelo lepo opremljen,čist in ves dišeč,dušico pa mu dajeta gospe *gospodarici* Majda in Nina.Zjutraj vas predrami dišeč vonj po rogljičkih in kavi ....To pa morate doživeti in ne zamuditi....:)

morski januar

naj tokratno objavo namenim mestecu,kjer sem preživela deset ateljejskih let,ki je prečudovito in se z velikim veseljev vedno znova vračam vanj.....o Izola,kako te imam rada.....vse te ulice ,ki so labirinti,vonj po ribah,burjo....zvok jadrnic v mandraču,stare nasmejane obraze,ko se ponovno srečamo in sežemo v dlani....šepet morja,sprehod do svetilnika......ja vse to in še več je lepa Izola.....:)