Preskoči na glavno vsebino

moj hrošček

je odšel.....tolaži me misel, da odšel je v dobre roke.....

Zadnje dni je dočakal in počakal novega lastnika v mehanični delavnici gospoda *Mesojedca*...Gospod je pravi mojster hroškov....,vendar smo bili presenečeni nad ravnanjem njegovih podrejenih.....Bila sem zaprepadena , kajti doživeli smo nekaj, kar tudi v socializmu naj ne bi....Namreč avto je bil kar nekaj časa na tem servisu, ker bi ga pripravili na novega lastnika, pa tudi na tehnični pregled.....Se odpeljemo vsi skupaj do tam, glej ga zlomka ne pride skozi, pridemo nazaj do servisa,,,,,nakar, nam po desetih minutah gospod mladenič pove, da zdaj je čas za malico......Se preobleče in oddide ven ......kar tako......z ruzačkom na rami, odkoraka mimo ..Na koncu sam novi lastnik Rado odpravlja napako , ki bi jo morali že opraviti na samem centru.... Še sreča ,da je sam pravi mojster na tem področju. Servis, ki smo ga plačali, servis, ki smo mu zaupali.....In zdaj se sprašujemo.....mar obstaja še kakšen servis, ki bi zmogel nuditi znanje, kakovost, prijaznost in spoštovanje do nadrejenega....pa tudi do stranke.....Ali je vsem to ravnica.....!!!!!
Posted by Picasa

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Otvoritev 2 razstav na Šmarni gori

Že kar nekaj let je minilo  odkar smo zadnjič razstavljali na Šmarni gori. Tokrat se bomo predstavili z dvema konceptoma. Anda Perdan in Alenka Ramovš s  čudovitimi slikami v zgornji galeriji in seveda skupini mladih z sončnimi ,energijskimi slikami v spodnji galeriji pod mentorskim vodstvom ment. in slikarke Metke Gosar. Dogodek  se bo udejanjil na kulturni dan 8.02.2020 ob 13.00 uri po zaključku programa Društva Blaž Potočnikove čitalnice. Vabljeni v našo družbo.

Metkin kolaček

Takšna jutra so kot pesem......Zjutraj sem se prebudila srečna,kajti včeraj sem imela prekrasen večer z Bazaartovci,,,,danes sva povabljena na kosilce in jutro je bilo sveže in primerno za peko.....Prilagam vam moj recept,preizkusite ....polno,sočno,sveže in poletno.... 3 jajca 1 skodelica sladkorja(rjavega) 1 skodelica mleka(sojinega ali kokosovega) 2 skodelice moke(riževa,sojina ali koruzna moka) 1 skodelica rožičeve moke 5 žlic olja 5 žlic ruma ali borovničevega likerja 1 pecilni prašek limonina lupinica,kandirano sadje,koščki melone,ingverja,marelic,rozin. Penasto zmešajte rumenjake in sladkor,dodajte mleko,moko,v katero ste pred tem zmešali pecilni prašek,rožičevo moko,olje, rum ali liker in naribano limonino lupinico.Na koncu dodajte sneg treh beljakov.Maso narahlo zmešajte,vlijte v namaščen pekač in jo pecite na 200 stopinj celzija pol ure.Ko je pecivo pečeno,ga posipajte z mletim sladkorjem,jaz pa pripravim čokoladno glazuro in kolač primerno okrasim.Postrežem g

Atelje Duka Piran

Tako sem si zaželela zopet pokukati v atelje , ki mi je tako pri srcu. Žal nisem imela časa , počakati do 18.00 ure , ko bi ponovno odprl svoja *varovana vrata*....Bom imela pa v septembru več časa in sreče....