Preskoči na glavno vsebino

prekrasni unikati

Že vrsto let se trudim ,da bi moji rojstni vasici dodala nek utrip,vendar mi vedno znova sicer daje krasen atelje in bližino vilinčkov hkrati pa močne udarce na *gobec*,pa se vprašam zakaj je to potrebno???Tako,prišla sem  do zaključka,da se vendarle ne bom vdala ,ker sem v tem okraju že mnogo let,ampak bom mojo aktivnost preusmerila tam , kjer bodo soljudje tudi cenili moje valovanje.....in ga sprejeli....


Vesnini čarobni izdelki.......

Komentarji

  1. kar zabolelo me je, ko si omenila udarce domačega okolja... ah, pustimo. se bo vse postavilo na svoje mesto, veš. prav zagotovo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala,Mojca za spodbudne besede,veliko mi pomenijo,mi je bilo pa veselje družiti se z mojimi dekleti,pridnimi mravljicami,tako nekako smo prenehale biti žalostne.....

    OdgovoriIzbriši
  3. Če delaš dobro, pošteno in dolgi rok, uspeh ne izostane, verjemi mi, iz prve roke....:) V petek sem se vračala iz potovanja, v soboto pa smo praznovali možev rojstni dan, tako, da mi nikakor ni uspelo vas priti pozdravit. Ampak....saj imamo še "ogromno" časa, mar ne?
    Ika

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Otvoritev 2 razstav na Šmarni gori

Že kar nekaj let je minilo  odkar smo zadnjič razstavljali na Šmarni gori. Tokrat se bomo predstavili z dvema konceptoma. Anda Perdan in Alenka Ramovš s  čudovitimi slikami v zgornji galeriji in seveda skupini mladih z sončnimi ,energijskimi slikami v spodnji galeriji pod mentorskim vodstvom ment. in slikarke Metke Gosar. Dogodek  se bo udejanjil na kulturni dan 8.02.2020 ob 13.00 uri po zaključku programa Društva Blaž Potočnikove čitalnice. Vabljeni v našo družbo.

Metkin kolaček

Takšna jutra so kot pesem......Zjutraj sem se prebudila srečna,kajti včeraj sem imela prekrasen večer z Bazaartovci,,,,danes sva povabljena na kosilce in jutro je bilo sveže in primerno za peko.....Prilagam vam moj recept,preizkusite ....polno,sočno,sveže in poletno.... 3 jajca 1 skodelica sladkorja(rjavega) 1 skodelica mleka(sojinega ali kokosovega) 2 skodelice moke(riževa,sojina ali koruzna moka) 1 skodelica rožičeve moke 5 žlic olja 5 žlic ruma ali borovničevega likerja 1 pecilni prašek limonina lupinica,kandirano sadje,koščki melone,ingverja,marelic,rozin. Penasto zmešajte rumenjake in sladkor,dodajte mleko,moko,v katero ste pred tem zmešali pecilni prašek,rožičevo moko,olje, rum ali liker in naribano limonino lupinico.Na koncu dodajte sneg treh beljakov.Maso narahlo zmešajte,vlijte v namaščen pekač in jo pecite na 200 stopinj celzija pol ure.Ko je pecivo pečeno,ga posipajte z mletim sladkorjem,jaz pa pripravim čokoladno glazuro in kolač primerno okrasim.Postrežem g

Atelje Duka Piran

Tako sem si zaželela zopet pokukati v atelje , ki mi je tako pri srcu. Žal nisem imela časa , počakati do 18.00 ure , ko bi ponovno odprl svoja *varovana vrata*....Bom imela pa v septembru več časa in sreče....